Hvem er Jan og Elizabeth

Jan Iermiin-Helt
Jeg er født 19. november 1965 i Køge. Min mor og far hedder Gudrun og Kaj og jeg har to børn som hedder Kasper og Mia. Jeg er den mindste i en flok på tre søskende, og mine storesøstre hedder Helle og Mette.
Jeg gik i skole på Søndre Skole, som lå meget tæt på hvor vi boede i Køgemarken.
Efter at have afsluttet 10. klasse, fuldførte jeg EFG Jern & Metal grundforløbet på Ishøj teknisk skole.
Desværre havde jeg, som så mange andre, svært ved at få læreplads. Men det lykkedes, og jeg kom i lære hos Parly M. Eftf. i Køge som radiomekaniker.
Efter at jeg var færdigudlært, arbejdede jeg i et par år forskellige steder som radiomekaniker. Jeg var længst tid hos Blågaard Radio i Roskilde.
Sommer 1989 begyndte jeg som kørende servicetekniker hos Gambro Medicoteknik A/S.
Efter 11,5 år hos Gambro, hvor jeg udviklede mig meget, tog min kollega Tim Birk Hansen og jeg det store skridt at købe Tim's gamle læreplads, Tølløse Radio. Butikken blev senere til Panasonic Center.
Sommer 2010 overtog min søn butikken, og jeg blev ansat på Rigshospitalet som dialysetekniker.
2012 fik jeg opgaven som teamkoordinator, og jeg bruger nu meget tid på indkøb og planlægning
Jeg interesserer mig for musik og teater, og elsker at gå til en god koncert. Øl er også min interesse, og jeg er medlem af Danske Ølentusiaster.
Jeg har også løbet i mange år, og har løbet marathonløb. Jeg har løbet to marathonløb i Berlin og to i København. Vores hund Mille tager også en del af min tid, og det er hyggeligt når hun ligger på min mave og sover. Jeg blev i 2011 separeret, og blev 21. april 2012 gift med Elizabeth.

Elizabeth Iermiin-Helt
Jeg er født 5. februar 1968 i Stenløse som ligger i Nordsjælland, og jeg voksede op i et dejligt villakvarter på Frederiksberg sammen med min far og mor samt storebror.
Søndermarkskolen var min første skole, og senere skiftede jeg til La Courvej skolen. Begge to på Fredeiksberg.
Fra 1992 til 2001 arbejdede jeg som museumsbetjent på Nationalmuseet. Derefter valgte jeg at tage uddannelsen Social og sundhedshjælper, og direkte derefter Social og sundhedsassistent.
Efteråret 2004 startede jeg i ergoterapien på plejehjemmet Søndervang, hvor jeg var beskæftigelsesvejleder.

Mere følger senere...